Gerçek Medyum ile Sahte Medyum Arasındaki Farklar

Medyum ve büyü dolandırıcılığı, Medyumlar nereye şikayet edilir, Gerçek medyumlar, Garanti veren medyumlar, Kurban kesen medyumlar, Sonucu kesin diyen medyumlar, sahte medyumlar, Medyumlar hakkında uyarılar, Sahte medyumlar hakkında uyarılar,

Kendime iyi bir uzaktan destek alabileceğim medyum arıyordum. İnternet ortamında kaç kişiye gittiysem, kaç medyumu aradıysam maalesef kötü deneyimler yaşadım artık güvenemez oldum. Eminim benim gibi bu sorunları yaşayan herkes benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyorlardır. Öncelikle büyük kayıplarım oldu maddi anlamda. Sahte hocalar internette kol geziyor bilginiz olsun. Başlangıçta bana her türlü sözü vadi verip parayı aldıktan sonra ya daha fazlasını istediler kurban keseceğiz diye veya koruma var diye. Ne yapacağımı şaşırdım bir iki defasında gönderdim ama baktım sonu yok göndermeyince de beni tamamıyla engellediler yani olan sadece paramı oldu bir yerde. Umut desen zaten bekleyecek gücüm yoktu oldukça kırıldım fakat ne yapabilirim ki. Şunu anladım şimdi size teker teker sıralayacağım. Gerçek medyumla sahte medyum arasında çok ciddi ve çok net olan birkaç şey sıralayacağım. Bunu yaşamış olduğum deneyimlerimden gördüm ve bu site yönetimine ısrarlı şekilde yazım yayınlanana kadar mail atıp yayınlanması için ricada bulunacağım umarım başarılı olabilirim umarım benim sesimi duyarlar.
Gerçek medyumla sahte medyum arasındaki farklar;
–Gerçek medyum size hiçbir zaman 3 günde kesin olacak 5 günde %100 garantili hallederim diyemez. Ancak sahtekar medyumlar size garantili şekilde böyle kesin vaatlerde bulunuyoruz sakın inanmayın yoksa giden sadece paranız olacak.
— işlem yapılırken koruma çıktı veya tekrar büyü bozuldu veya bu işin çözülmesi için kurban kesilecek şeklindeki size sunulan durumlara sakın inanmayın. Çünkü başlangıçta istediğinin daha fazlasını istiyorlar ve tek dertleri zaten sizden para koparmak öyle bir şey olduğu için değil.
— sonuca Allah bilir diyen herkes emin olun ki sizin derdinize derman olur.
— gaflete düşüp sizi garanti veren kişilerden uzak durun
— özellikle son dönemlerde kişilerin küçük bilgilerini ele geçirdikleri ve sizin ananızı babanızı dayınızı amcanızı adresinize kadar sayıyorlarsa hemen oradan kaçın. Çünkü böyle bir duruma ben de düştüm fakat daha sonrasında savcılıkta aldım soluğu şikayet edinceye öğrendim ki, böyle bir bakım yöntemi yok ne Medyum ne hoca ne kahin bunu bilemez bunlar bilgisayar casusları.
Böyle bir size durumdan bahsediliyorsa hiç düşünmeden kurtarın kendinizi.

Bu saydığım şeyler bile inanın oldukça geçerli yöntemler. Umarım faydalı olabildim ve bu yazıyı okuyan kişiye demek istiyorum ki bunlar birebir benim deneyimlediğim konulardır. Aksine inanmayan benimle istediği şekilde irtibata geçebilir. [email protected] kendim Adana’da yaşıyorum. Zaten dediğim gibi daha önce benim gibi duruma düşen insanlar beni çok iyi anlıyorlar ve dediklerimin doğruluğunu çok iyi yaşayarak gördüler. Diğerleri içinde bir uyarı olsun diye her yere sesimi duyurmaya çalışacağım.

medyum ve büyü dolandırıcılığı suçu nedir, medyumlar nereye şikayet edilebilir bana her şekilde yazabilirsiniz.

Bu arada yeri gelmişken şunu da belirtmem de fayda var ki karalayıcı medyum sayfalarının çoğu sahte medyumların elinde istedikleri medyumu bozup istedikleri medyuma çamur atıyorlar. Yani medyum ifşa sayfalarına da sakın güvenmeyin bu dediğin bilgiler bile sizin için gerçek ve doğru medyuma ulaşmanızı sağlayacaktır.