Medyum Araştır

Medyumluk belirtileri, medyumluk nedir, rahmani Medyum Hoca, Medyum araştırma, medyum hocalar, gerçek ve doğru Medyum Hoca, büyü ile işim olmaz, şeytandan değil meleklerden yararlanın, güvenilir Medyum, Medyum nedir ve ne yapar, rahmani Medyum araştırma,

Medyum hocalar

Merhaba diyorum öncelikle. Şimdi sizlere genel bir durumumdan bahsedeceğim. Bu durumumdan umarım sizlerde kendinize bir pay çıkarabilirsiniz. Çünkü yaşadığım karmaşıklığın ve bu kadar yoğun bir labirentin içinden elbette ki çıkabilmem kısmen kolay da olmadı. Sizlere deneyimimden bahsedebilmenin aslında mutluluğunu yaşamıyorum desem yalan olur.

Hayatımda en güvendiğim kişi eşimdi. Ne derse tamam derdim, bende ne dersem o da benim istediklerimi yapardı. Çok güzel bir çifttik aslında. Sonra bir gün eski eşi aradı ve bir sorun için görüşmek istediğini söyledi. Karşı çıktım tabiki ama yine de ne diyebilirim kendisi görüştü. Görüştüğü andan itibaren o kadar farklı bir insan haline büründü ki. Günden güne de bana karşı daha kırıcı oluyor, onurumu gururumu kırıyor. Ve ne dersem her şeyi kulak ardı yapmaya başlamıştı. Günlerim ağlamaklı olmaya başladı.

Sonra yakın bir dostum ağladığıma şahit oldu ve acaba bu işin içinde bir iş mi var dedi. Bir hoca bakın lütfen olmazsa diyerek beni uyarılarda bulundu. Çünkü eşimi o da tanırdı ve bu kadar gergin ve bana kötü davranan biri olduğunu bilmesi oldukça ona garip geldi. Bende internetten medyum hocalar  sayfasına girdim. Aman Allah’ım ne kadar çok medyum hocalar varmış. Bu defa hangi medyum benim için yararlı olabilir onu seçmeye başladım. Bu medyum araştırma sürecim o kadar yoğun geçti ki. En sonunda kendim ve ailem için en güzeli olan rahmani çalışma dedikleri sadece dualar yöntemiyle yapılan o süreci seçtim. Ne gelirse Allah’tan gelsin, büyü ile ve ya başka şekillerde benim işim olmamalıydı. Seçimimi şeytandan yana değil de meleklerden yana kullandım.

Tam da düşündüğüm gibi eşimin üzerine yapılmış bazı büyüler ve kötü enerjilerin olduğunu öğrendim. Derken seve seve okuduğum bir dua çalışmasına girdim.  Evimde bile ayrı bir ışık oldu sanki her yer daha aydınlık. Ya da gözümün perdesi mi açıldı bilmem, yüzüm gözüm başka türlü güzelleşti. Eşim önce bir başını kaldırdı bana, öylece bakakaldı . Hayranlıkla beni izlediğine şahit oldum. Sonra yavaş yavaş gerginliği düzeldi ve ben anladım ki ne olursa olsun gerçek ve doğru medyum hoca ile çalıştım ve doğru seçim yaptım.

İnsanların hele ki evli olanların yuvalarını yıkmaya çalışmak, evliliklerine zarar vermek ne kadar günah. Aylarca ağladım ben evimde, sürekli eşim tarafından azarlandım mutlu mu oldular. Ve Allah’ın izniyle de kurtuldum, ne oldu yani geçmeyecek mi kötülük yapanın yanına kalır mı yaptıkları. Siz siz olun asla bir insanın göz yaşlarını, asla bir insanın ahını almayın.