Aşk Duası Kendim Okudum, Sevdiğim Aşık Oldu

Aşık etme duası nasıl yapılır, Aşk duası, Aşk duası okudum oldu, Evde okunan aşk duası, Kendi kendinize okuyabileceğiniz aşk duası, Aşk duası ritüeli,

Öncelikle merhaba böyle bir site açılmış olması ve doğruyu yanlışı anlayabilmemiz manevi ilimler adına takıldığımız konuları sorarak ilerlememiz gerçekten benim için büyük bir artı. Ben sevdiğim kişi ile alakalı sorun yaşıyorum. Çoğu kez vazgeçmeye çalıştım ama vazgeçemiyorum. Onun benimle ilgisini ne derece olduğundan veya ilgisinin büyük olduğundan emin değilim. Görüşüyoruz ama tek taraflı bir aşk gibi. Ve bir bayan olarak bu beni oldukça mutsuz ediyordu.Kendi başıma uygulayabileceğim dualar aradım çünkü her şeyin duadan geçtiğini Allah’ını kabul etmesiyle oluştuğunun pekala farkındayım Evde kendim yapabileceğim aşk rüteili ararken bu siteye denk geldim ve uyguladığım Aşk ritüeli gerçekten çok işe yaradı. Hem büyü de değil asla bunun bir günahı da yok. Duaları okuyorsunuz ve oluşan muhteşem bir Eros oku gibi.

Ben de zaten böyle dualarla yapabileceğim bir ritüel ararken buraya Allah tarafından denk geldim. Yani bu medyumlar gazetesine denk gelmem benim için gerçekten büyük bir mucizeydi kendi okuduğum dualarla sevdiğimle aramı düzelttim ve Allah’a binlerce kez şükür ediyorum. Bu sitede şöyle bir güzellik var isterseniz manevi ilim uzmanı tavsiye ediliyor isterseniz Kendi başınıza uygulayabileceğiniz dileğinize ve isteğinize uygun ritüeller veya dualar öneriliyor.Size de buradan tavsiye etmek istediğim en güzel şey dualarınızı Allah için okuyun. Bazı kişilerin Dua okuyorum ama kabul olmuyor diye yorumlarını okuduğumda da çok üzülmüştüm bunun üzerine böyle bir yazı yazmak istedim. Duaların kabul olmayacağı durumlar yoktur ama size her zaman hayır getirir bunu söylemek istiyorum. Her zaman hayır bereket getiren dualardır. Fakat her şeyin bir vakti zamanı vardır sakın gaflete düşmeyin.Umarım az da olsa demek istediğimi aktarabildim herkese şimdiden teşekkürler dualarınız bol olsun.