Dolandırıcı Sahtekar Medyum Yorumları

ahtekar medyum elife hoca, elife hoca şikayetleri, dolandırıcı medyum elife hoca şikayetleri,sahtekar medyum elife hoca yorumları,medyum elife hoca sahtekar,medyum elife hoca dolandırıcı, medyum elife hoca, medyum elife forum, dolandırıcı medyumların listesi, medyum elife abla, sahtekar medyumlar listesi,dolandırıcı medyum yorumları, sahtekar medyum araştırması,

DOLANDIRICI SAHTEKAR MEDYUM YORUMLARI

 

Evet bilindiği üzere birçok medyum var ve dolandırıcılarla gerçek hocaları karıştırmak isteyenler var. Yani bu demek oluyor ki dolandırıcı hocaları gerçek hocaymış gibi göstermeye çalışanlar aramızda mevcut. Bakıyorsunuz gerçek hocalar hakkında olur olmadık şeyler yazmışlar. Bir keresinde hocanın %100 işlem yapma garantisi yoktur çünkü Allahtan başkası geleceği göremez ve Allahtan başkası hiçbir şeye kesinlik getiremez. Fakat sahtekar hocalar o kadar ciddi iddialar veriyorki Allah’tan korkuları yok tabi tek dertleri o an için bizi kandırmak ve aldatmak. Eğer kesinlik isterseniz ilk olarak Allah’a dua etmelisiniz ve sonra medyumlardan yardım almalısınız. Dolandırıcı medyumlarda insanları bu konuda pek çok şekilde kandırıyor ve insanların parasını alıyor. Daha sonrasında insanların telefonlarına çıkmıyorlar ve insanlarla dalga geçiyorlar,  insanları kandırıyorlar. İşlem yapma vaadiyle pek çok insanı kandırıyorlar. Bu durumda gerçek medyumu bulmak için çok fazla araştırma yapmanız gerekmektedir.

Gerçek medyuma ulaşabilmek için internetten araştırma yaparsanız gerçek medyumu bulabilirsiniz. Gerçek medyumlar insanları dolandırmayan, kandırmayan onların  işlemlerini gerçekten yapan kimselerdir. Eğer gerçek medyum bulamadıysanız ben size bir öneride bulunayım gerçek medyum hoca medyum elife Abladır.kendisi patent tescilli yasal çalışır bundan Yüz yüze görüşme imkanınız da vardır mutlaka. Arayıp dertlerinizi sıkıntılarınızı anlatabilirsiniz, randevuyla yanına gidebilirsiniz ve her zaman telefonlarınıza çıkan karşılık veren bir hocadır. İnternette bu sahtekar medyumların sahtekar medyum elife hoca, elife hoca şikayetleri, dolandırıcı medyum elife hoca şikayetleri,sahtekar medyum elife hoca yorumları,medyum elife hoca sahtekar,medyum elife hoca dolandırıcı, medyum elife hoca, medyum elife forum, dolandırıcı medyumların listesi, medyum elife abla, sahtekar medyumlar listesi,dolandırıcı medyum yorumları, sahtekar medyum araştırması, şeklinde daha bir çok şey yazıldığını görüp sizlere buradan seslenmek istedim. BUNLARIN HEPSİ SAHTEKAR MEDYUMLARIN OYUNLARI. GERÇEK MEDYUMLARIN HEPSİNİ BİLGİSAYAR OYUNLARIYLA KANDIRIYORLAR. AMAÇ GERÇEK MEDYUMLARI SAF DIŞI BIRAKIP KENDİLERİNE İNANDIRMAK. Ben naçizane sizlere uyarılarımı yazdım. Geresi size kalmış. Ama medyum elife hoca gibi gerçek bir hocayla Mutlaka arayın ve çalışın derim.