Dolandırıcı Sahtekar Medyumlar Kim

Sahtekar medyumlar, Dolandırıcı, dolandırıcı bunlar, dolandırıcı medyum sedat, dolandırıcı medyum sedat demirel, medyum sedat,  medyum sedat demirel, sedat hoca şikayetleri,sahtekar medyum, sahtekar medyum sedat,  sahtekar medyum sedat hoca, sahtekar medyum sedat hoca yorumları, medyum sedat demirel dolandırıcı, medyum sedat hoca forum

DOLANDIRICI SAHTEKAR MEDYUMLAR KİM

Dolandırıcı sahtekar medyumlar insanların vaadlerini gerçekleştirmek umuduyla insanların paralarını alan ve hiçbir işlem yapmayan hocadır. Bende mağdur edildim ve gerçekten giden para değil arkadaşlar giden zamanım ve umutlarım oldu. Evet bu manevi işler öyle kesin olacak diye bir kural yok ama dolandırılmak değil de gerçekten emek verip zaman ayırıp ta olmayacaksa başım gözüm üstüne derim.

Ama öyle değil kesin olacak, % 100 garanti diyen her hoca sahtekar bana kalırsa. Çünkü Allah geleceği ne şeytanlara, ne meleklere, ne cinlere, ne perilere ne de insanlara vermiştir. Gaip yalnızca O’na aittir. Bundan dolayı da gelecekte kesin olacak işin diyemez kimse. Evet bir şifa gücü de mevcuttur ve bu da kaçınılmaz gerçektir ama şifayı veren Allah’tır, şifa veren hocalar sadece birer aracı ve vesiledir.

Dolandırıcıların eline düşmemek için iyice araştırma yapmalı ve öyle medyum hoca bulunmalıdır. Gerçek medyumların mutlaka ruhsat belgeleri vardır ve ofisinde çalışma yaparlar. Eğer ki gerçek medyum arıyorsanız da bende size bir tavsiye verebilirim. Ofisine gidip yüz yüze görüştüğüm işlem yaptırıp başarıyla sonuç aldığımız bir hocadır kendisi, medyum sedat demirel. Medyum sedat demirel işinde çok başarılı ve uzman bir hocadır. Ben kısmet açtırmak için kısmet kapanıklığından kurtulmak için medyum sedat demireli buldum ve daha fazla da işlem yaptırdım çünkü çok memnun kaldım eğer sizinde sorunlarınız ve dertleriniz varsa mutlaka medyum sedat demireli arayıp ona ulaşabilir ve yanına gidebilirsiniz. Güvenle tavsiye edebileceğim hocadır medyum sedat hoca.

Kendisi hakkında da bazı sayfalarda yazılara rastladım ve gerçekten komik buldum. hani bu kadar aptalca olmazdı. Nedeni ise sedat hoca zaten yüz yüze görüşen İstanbul medyumlarından biridir. Kaç hoca yüz yüze görüşüyor ki. Ya şamda oluyorlar ya bağdatta kendileri. Halbuki hepsi yalan. Sahtekar medyumlar, Dolandırıcı, dolandırıcı bunlar, dolandırıcı medyum sedat, dolandırıcı medyum sedat demirel, medyum sedat,  medyum sedat demirel, sedat hoca şikayetleri,sahtekar medyum, sahtekar medyum sedat,  sahtekar medyum sedat hoca, sahtekar medyum sedat hoca yorumları, medyum sedat demirel dolandırıcı, medyum sedat hoca forum şeklinde de bir sürü sayfa açmışlar. Sedat hoca gibi gerçek medyum olan bir çok kimse de ağlarına takılmış. Hem insanları mağdur ediyor, hem gerçek medyumları batırmaya çalışıyorlar. Asla inanmayın ben kendim bizzat tanıdığım için yazıyorum. Ve asla olamayacak bir iddia telefonlar engellenmez. öyle bir durumda kendisinin yanına gidersiniz, gizli kaçak çalışan biri değil ki resmi ruhsatlı medyumdur. Her zaman adresi mevcut ve neredeyse  40 yılı aşkın süredir aynı mekanda yani. Lütfen arkadaşlar sahtekar medyumlara prim vermeyelim.