Sahte Medyumların Gerçek Medyumlara Şimdiki Saldırı Tekniği

Dolandırıcı medyumlar, sahtekar medyumlar, sahtekar medyum ifşa, dolandırıcı medyum ifşa, sahtekar medyumlar listesi, dolandırıcı hocalar, medyum ifşa TikTok, medyum ifşa Instagram, Sahtekar medyumlar Instagram, Sahtekar medyumlar TikTok, Medyum tavsiye gerçek sahtekarlar, Medyum sahtekar yorumları, Sahte medyum kimler,

Sahte medyumların gerçek medyumlara Şimdiki saldırı Tekniği

Sahte medyumların insanlara olan mağduriyetleri çok bilinen bir haldir artık. Günden güne çığ gibi büyüyen sahte medyumların ellerinde korkunç teknoloji kaynakları bulunmaktadır. Şu anda ise gerçek medyumları YILDIRMA POLİTİKALARI oldukça değişik bir şekil almış. Birçok şifa kuvvetli hocaların maruz kaldığı gibi elbette kul hakkına ciddi şekilde geçmektedirler. Örneğin şimdi size vereceğim yaşanmış Bir gerçekte, sözde kocası ile arasında sorun varmış gibi müşteri gibi gelen birinin medyum ifşa sayfasında olanları yayınlayacağını iddia etmesi.

Şimdi sizlere soruyorum bir ev hanımının, evli ve kocasıyla sorunu olan bayanın Medyum ifşa sayfası olur mu??

Elbette ki böyle bir şey olamaz çünkü bu bir ev hanımı değil telefonun ucundaki sahte medyumların ta kendisi.

Şimdi de müşteri kılığında gelerek kişileri yanlış yönlendirdikleri gibi, dertleri derman olabilecek hocaların iftiralarıyla yaptıkları oyunlarıyla saf dışı bırakmaya çalışıyorlar.

ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ; sözde kocasıyla derdi varmış gibi gelen ama ne hikmetse bu evli ve kocasıyla sorunlu olan ablanın MEDYUM İFŞA SAYFASI VAR VE SAYFASINDA YAYINLAYACAK.

yayınlayacağı mevzu ise bakım ücretinin de olduğu durumuyla, ALAKASIZ BİR KONUYLA SALDIRIYA GEÇMESİ.

Medyum ifşa sayfası, ınstagram’daki dolandırıcı medyumlar adı altındaki birçok medyumları karalayıcı platformlarında aslında sizlere sahte olduğunu söyleyebilirim. Maksat herkesi kötüleyerek kendilerine bir yol açmak. Derdine derman arayan danışanların aklını karıştırarak işi cambazlığa getirmek. Dikkat edin arkadaşlar her yerde size sahte hocalarla gerçek hocalar arasındaki farkları bilinmesi gereken net olarak karşılaştırmaları zaten veriyoruz.
Bu sayfayı takip edin, her türlü medyum haberlerini medyumlar gazetesinden öğrenin.