Sedat Hoca’nın Mucizesi

Ben 3 yıllık evliyim. Eşimle severek evlenmiştik. İlk aylarımız hatta ilk bir senemiz çok güzel geçti. Ancak ilk seneden sonra çevremizden, özellikle de eşimin ailesinden “bebek yapın” şeklinde baskılar gelmeye başladı. Ben de çocukları çok severim ve mutluluğumuzun meyvesini vermeyi, eşime bir armağan sunmayı çok istedim. Ancak ne kadar denesek de hamile kalamadım. Her ay umutla bekleyip, sürekli testler yapıp hüsranla karşılaşmak psikolojimi çok yıprattı.

Eşim ise ailesinin dolduruşuyla olacak, aylar geçtikçe bana kötü davranmaya, her hastalanışımda yüzüme laflar çarpmaya başladı. Kendisine bir çocuk veremediğim için beni aşağılıyor, hakaretler ediyordu.

Kendisine doktora gidip test yaptırmak için çok dil döktüm ama buna da yanaşmadı. “Sen benim erkekliğimden şüphe mi duyuyorsun? Gideceksen sen git doktora, bende bir şey yok. Kısır olan sensin.” gibi laflar ediyor, ısrar edersem sinirleniyor kırıp döküyordu.

Bir süre sonra ise eşim geceleri eve geç gelmeye başladı. Genelde sabaha karşı alkollü geliyor, bazı geceler hiç gelmiyor, ben sabahlara kadar onu beklerken o kim bilir nerelerde, kimlerin koynunda sabahlıyordu. Durumu kayınvalideme ve eşimin ablasına anlattığımda ise “Kadın olsaydın da kocanı evde tutsaydın.” cevabını aldım.

Çaresizlik içinde sabaha kadar ağladığım gecelerden birinde Facebook’ta arkadaşımla dertleşirken bana Medyum Sedat ismini önerdi. Daha önce haberlerde, internet sitelerinde dolandırıcı medyumlar tarafından kandırılan bir çok kişiyi okumuştum. Ne yalan söyleyeyim, çekinerek aradım. Telefondaki sesi bana güven verdi, daha konuşurken içime bir huzur doldu. Sorunumu anlattım, dinledi ve büyü bozma yaparak kocamı eve geri getirebileceğini söyledi. Çalışmalara başladık, Allah’ın izniyle ve Sedat Hoca’nın gücü sayesinde iki hafta içinde önce eşim eve vakitli gelmeye başladı, dışarıdan ayağı kesildi. Bu esnada bana davranışları da değişmişti, eski günlerimizdeki gibi yumuşak davranıyor, ilgi gösteriyordu. Kocamı eve döndürdüm hocamın sayesinde, şimdi sırada kayınvalidem ve görümcemden intikam almak var…