Sadi Hoca 20 Günde Çözdü

medyum sadi - Sadi Hoca 20 Günde Çözdü

Daha önce bir yazımda size çocuğumuz olmadığı için kayınvalidemin ve görümcemin gazına gelerek bana nasıl kötü davranmaya başladığını, bu yüzden çocuğumuz olmadığı için evi terk edip başka kadınlarla düşüp kalktığını anlatmıştım. Sağolsun bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurduğum Medyum Sadi Hoca, kayınvalidemin yaptırdığı büyüleri bozarak eşimi eve döndürmüş, mutluluğumuzu yeniden kurmuştu.

Eşim o olaydan sonra normale döndü, bana yeniden ilk yıllarımızdaki gibi iyi davranmaya başladı, çocuk meselesini açmıyor, sorun etmiyor gibi görünüyordu. Ama ben biliyordum ki, kocamı her fırsatta gaza getiren ve benim hakkımda dolduran kayınvalidem ile ablası yani görümcem de boş durmayacaklardı.

Sadi Hoca ile ilk çalışmamızdan sonra görüşmeye devam ediyorduk, kendisi benim ilişki koçum gibi olmuştu adeta, her sorunumda ilk önce ona koşar, ondan yardım ister olmuştum. Sağolsun o da beni hiç kırmadı. Eşimin ailesinin yine bana karşı bir şeyler çevirmeye başladığını hissettiğimde de soluğu Sadi Hoca’da aldım. Bana “Hiç korkma, eşine aşk büyüsü yapacağız. Gözü senden başkasını görmeyecek, kulağı senden başkasını duymayacak. Başkalarına değil, sadece sana inanacak. Sen ne dersen onu yapacak.” dedi. Eşimi bildiğim için başta pek inanmadım ama Sadi Hoca’nın nelere kadir olduğunu, neler yapabildiğini de bizzat görmüştüm. Ben tamam deyince işlemlere başladık.

Sadi Hoca bana 20 gün süre verdi, bu esnada sabırlı olmamı, onun sözünden çıkmamamı istedi. Gerçekten de işlemlerin sonunda kocam sanki daha yeni tanışmışız da beni tavlamaya çalışıyormuş gibi bana düşkün oldu. Sanki yeniden bana aşık olmuştu. Çiçekler, hediyeler, ne dersem “sen bilirsin hayatım” lar, ne istersem “sen yeter ki iste” demeler. Gözlerime, kulaklarıma inanamadım.

Bunları sizlerle paylaşmamın sebebi, bu devirde güvenilir medyum bulmak çok zor. Siz de başkaları gibi kandırılmayın, dolandırılmayın. İlk başta doğru hocaya gidin. Bu da aynı hastalık gibi, doğru doktora gitmezseniz hem para, hem vakit, hem huzur kaybedersiniz.