Mavlem Hoca Para Kazandırıyor

Mavlem Hoca Para Kazandırıyor

Bunları size yazmaktaki amacım reklam yapmak değil. Başımdan geçenleri anlatmak ve tecrübelerimi paylaşmak. Çünkü her gün çeşitli sitelerde onlarca kişinin “dolandırıldım”, “kandırıldım” yorumlarını okuyoruz ve üzülüyoruz. Sahtekar medyumlar ve gerçek medyumlar kimler, bunları herkes bilsin ki daha fazla insanın canı yanmasın, paraları boşa gitmesin.

Efendim, ben ticaretle uğraşıyorum. Ancak yaklaşık 6-7 aydır işlerim bıçakla kesilir gibi kesildi. İşyerimin olduğu yerde benimle aynı sektörde çalışan 4-5 dükkan daha var. Onlar maşallah iyi iş yapıyor, yani kriz desem kriz değil. Fiyatlarımı onların da altına çektim, fiyat kırdım, vade yapmaya başladım, neredeyse zararına mal satacağım, yeter ki satış olsun da bari aldığım malların parasını ödeyeyim nakit dönsün derdindeyim, o bile yok.

İnanın size, 10 senedir ilk defa elemanlarımın maaşını veremedim, hep 2 ay geriden, o da zar zor ödeme yapabiliyorum, kiram aksadı, kredilerim ödenmedi, çeklerim yazıldı. Artık iflasın eşiğine geldim. Benden yıllardır mal alan devamlı müşterilerimin bile ayağı kesildi.

Dert yandığım komşularımdan biri halime acımış olacak ki bana Medyum Mavlem diye birisini önerdi. Hemen aradım, konuştuk. İyi bir insan olduğu sesinden belliydi. Mavlem Hoca benim üzerimde büyü olduğunu söyledi, gerçekten de dükkanıma hiç gelmediği halde tarif ettiği yerde kat kat muşambaya sarılı, üzerinde Arapça harfler şekiller olan bir kağıt parçası bulduk. Büyü bozma işlemini yaptık. Sağolsun Mavlem Hoca bana bir de bereket ve şans için okuma yaptı, bir muska yazıp iş yerimde yüksek bir yere asmamı istedi.

O günden beri işlerim eskisinden iyi hale geldi. Müşterilere mal yetiştiremez oldum, elemanların maaşlarını fazla fazla ödedim, hatta yeni siparişlere koştursun diye bir kişi daha işe aldım. Allah Medyum Mavlem Hoca’dan razı olsun.